هر چند قبولی در دانشگاه تنها راه موفقیت نیست اما برای کودکان و نوجوانانی که در بستر فقر تلاش می‌کنند تا راه خروجی از آن پیدا کنند، ادامه تحصیل می‌تواند بهترین گزینه باشد.

سالهاست که آموزش و پرورش از عدالت آموزشی فاصله گرفته و ناترازی در فرصت ها و امکانات، راه را بر موفقیت دانش آموزان اقشار فرودست بسته است. محتواهای بی‌تناسب و محدودکننده آموزشی، فضاهای آموزشی فقرزده و فاقد امکانات، کلاس‌های درسی شلوغ و پر همهمه، سیمای بی جاذبه و دفع کننده و ملال‌آور مدارس، کاهش اشتیاق دانش‌آموزان به دروس مدرسه موانع بزرگی درمسیر رشد و تحصیل کودکان و نوجوانان است.

افزایش شکاف آموزشی میان مدارس دولتی و مدارس وِیژه و خصوصی، فرصت‌های ادامه تحصیل دردانشگاه را از دانش‌آموزان اقشار فرودست می‌رباید. اما متاسفانه نه فقط هیچ اعتنایی به این همه بی‌عدالتی در زمینه تحصیل کودکان نمی‌شود بلکه با گسترش مدارس خصوصی و فقیرتر شدن آموزش و پرورش دولتی به عمیق تر شدن این شکاف دامن می‌زنند.

جهان مدت‌هاست به این امر واقف شده است که راه توسعه جوامع جدا از توسعه منابع انسانی نیست و بر همین اساس برای  رشد و شکوفایی تک تک فرزندان خود برنامه ریزی می کنند چرا که بر این باورعلمی مدتهاست رسیده‌اند که همه کودکان دارای استعداد بوده و بایستی بستر مناسبی برای رشدو شکوفایی آن‌ها فراهم کنند.

موفقیت ۹ دانش آموز طرح حمایت تحصیلی مهروماه موید همین نکته کلیدی است که “همه کودکان مستعد هستند اگر فرصت‌های آموزشی و بستر مناسب برای شکوفایی استعدادهایشان فراهم سازیم”

@mehromahngo

اینستاگرام (https://www.instagram.com/mehromah.ngo/profilecard/?igsh=NGo3MjhzMHRrMWdv) مهروماه را دنبال کنید